In Finnish
The Baltic Institute of Finland

Suomen Itämeri-instituutti lyhyesti

 

Suomen Itämeri-instituutti edistää yhteistyötä muiden Itämeren alueen toimijoiden kanssa. Se on arkipäivän diplomaatti, avoin ja luotettava kumppani. Instituutti on Itämeren alueen asiantuntija ideoitaessa ja hallinnoitaessa hankkeita muiden kansainvälisten toimijoiden kanssa.

 

Suomen Itämeri-instituutti on vuonna 1994 perustettu säätiömuotoinen kehittäjäorganisaatio, jonka tehtävä on auttaa konkreettisten yhteistyöhankkeiden käynnistymistä Itämeren piirissä. Sen tehtävä on luoda ja ylläpitää kansainvälisiä yhteistyöverkostoja ja kehittää Itämeren alueen toimintaa.

 

Instituutin toiminta nojaa luottamuksellisuuteen, avoimuuteen ja vahvaan erityisosaamiseen. Sen ydinosaamista ovat Itämeren alueen tuntemus ja erilaisten tarpeiden tunnistaminen. Instituutilla on monipuolinen yhteistyö- ja kontaktiverkosto sekä vahva kokemus kansainvälisistä projekteista.

 

Räätälöimme yhdessä projektipalvelumme tarpeitanne ja odotuksianne vastaavaksi. Tarjoamme käyttöönne kokemuksemme, asiantuntemuksemme ja laajan kansainvälisen kontaktiverkostomme.

 

 

WWW-sivuiltamme löydät lisätietoa toiminnastamme ja Itämeren alueen yhteistyöstä. Suurin osa sivujen materiaalista on englanninkielistä.

 

Yhteystiedot, henkilöstö

 

Projektit

 

Esitteet

 

Toimintakertomukset

 

Hallitus


Referenssit


Print page
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä